Discussie forum voor en door gebruikers van Corilus Accrimed


  uitnodigingsbrief voor griepvaccinatie campagne

  Deel

  Stefaan Viaene

  Aantal berichten : 62
  Registratiedatum : 07-07-11

  uitnodigingsbrief voor griepvaccinatie campagne

  Bericht  Stefaan Viaene op wo sep 14, 2011 6:54 pm

  Geachte gebruikers,

  Gezien we nog steeds moeten wachten op de nieuwe versie van Accrimed, wil ik in het licht van de komende griepvaccinatie campagne toch reeds een nieuwe query opsturen.
  De bestaande query in Accrimed vertrok van alle patiënten boven de 65 jaar. Gezien terugbetaling voorzien is vanaf 50 jaar, is de nieuwe query aangepast en die selecteert uw populatie met GMD en boven de 50 jaar.
  Verder werden ook een aantal risicopatiënten bewaakt, en toegevoegd aan de populatie die diende gevaccineerd te worden. Vb. COPD, cardiale patiënten, ritmestoornissen en hartklepaandoeningen, diabetes, en een aantal immuniteitsstoornissen.
  De specifieke medidoccodes die hiervoor gebruikt werden, zijn nu verder uitgebreid, zodat voor wie gecodeerd noteert, meer correcte selecties zullen gemaakt worden in de risicopopulatie. Ook chronische nierinsufficiëntie en leverinsufficiëntie zijn nu toegevoegd aan de query.
  Deze query werd nu toegepast op een uitnodigingsbrief. Hierdoor kunt u voor de populatie die door de query geselecteerd werd, een individuele uitnodigingsbrief aanmaken. Deze brief is wel gemaakt op mijn naam en hoofding. U kunt echter deze brief aanpassen op uw naam en hoofding. Eens dit gewijzigd rapport opgeslagen is, staat dit dan definitief op uw praktijk. Hoe u dit aanpast kunt u lezen in de volgende link. Klik hier

  Hier vind u een link om deze query op te halen. Klik hier

  Hoe u deze query moet installeren in de rapportgenerator, kunt u nalezen in deze tekst. Klik hier

  U kunt ook het filmpje bekijken van Patrick Vandewalle.Klik hier.

  Hopende u hiermee van dienst geweest te zijn,

  Dr. Stefaan Viaene

   Het is nu do dec 13, 2018 6:42 pm